Home / Egyéb / Molnár Áron: a csend legitimálja a félelemre és vakhűségre épülő rendszert

Molnár Áron: a csend legitimálja a félelemre és vakhűségre épülő rendszert

A színész az Arany Medál-díj átadóján a beszédében szólt az Elkxrtukban Dobrevet alakító Gubás Gabinak: „Lesz egyáltalán egy szemernyi bűntudatod is, hogy hazudtál?”

“Gratulálok majdnem minden díjazottnak. Gubás Gabinak nem, mert elvállalta az Elkxrtuk című propagandafilmben az egyik főszerepet” – mondta Molnár Áron az Arany Medál-díj átadóján.

A díjat tizenharmadszorra adták át, ebben az évben Molnár Áron az az Elkxrtuk-ban Dobrev Klárát alakító Gubás Gabi is kapott díjat. A díjat 2008 óta osztják ki, hat kategóriában, közönségszavazatok alapján.

Molnár Facebook-oldalán megosztotta a beszédét, amelyet a legjobb színésznek járó díj átvétele után mondott el. Többek között azt mondta Gubán Gabinak címezve:

“Az én kérdésem csak annyi, hogy vajon, amikor elolvasta Gabi a forgatókönyvet és odajutott, amikor Dobrev Klára azt mondja, hogy »járulékos veszteség, ha az ártatlanul arra járó emberek is veszélybe kerülnek, miután a rendőrök lecsapnak a tüntetőkre« akkor vajon elgondolkodott-e színészként, hogy ez igaz-e? Hogy ez valóban elhangzott-e? Rákérdezett-e? Utánajárt-e? Ahogy azt egy valódi színész tenné… És vajon gondolsz-e Gabi, arra a bűntudatra, amikor rákérdeznek majd a gyerekeid, hogy ez tényleg így történt-e? Lesz egyáltalán egy szemernyi bűntudatod is, hogy hazudtál, hogy nem néztél utána?”

Molnár arról is beszélt, sosem fogja elfelejteni, hogy a hatalom lerohanta és politikai színtérre citálta az SZFE-t, és nem is fogja csendben tűrni ezt, mert a csend szerinte legitimálja “a félelemre és vakhűségre épülő rendszert. Én pedig nem fogok egy ilyen rendszerben élni. Innen is kérek szépen mindenkit, aki hallja ezeket a szavakat, hogy 2022-ben menjen el szavazni és szavazatot számlálni” – mondta.

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.