Home / Egyéb / TÖBB BŰNCSELEKMÉNY VAN A ROVÁSÁN

TÖBB BŰNCSELEKMÉNY VAN A ROVÁSÁN

A tatai nyomozók magánlaksértés, rongálás, garázdaság és könnyű testi sértés miatt hallgattak ki egy 27 éves tatabányai férfit gyanúsítottként, akit őrizetbe vettek, majd a bíróság elrendelte letartóztatását.

A Tatai Rendőrkapitányságon eljárás indult egy 27 éves férfi ellen, aki 2021. augusztus 31-én 21 óra 20 perckor megjelent édesanyja tatai lakásánál, ahol az ajtót berúgta és a szülő akarata ellenére az ingatlanban tartózkodott. Másnap szintén elment hozzá és több berendezési tárgyat összetört, majd október 10-én egy kővel bedobta az ablakot. A férfi október 7-én, 8-án, 10-én és 11-én hasonló bűncselekményeket követett el Tatán, ahol egy családi ház kerítését megrongálta, és három ház ablakait betörte. 

Tette miatt az őt kérdőre vonó egyik sértettet bántalmazta, akinek könnyű sérülést okozott. Zs. Rolandot a Tatai Rendőrkapitányság október 11-én őrizetbe vette, ellene magánlaksértés, rongálás, garázdaság és könnyű testi sértés bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség kezdeményezte, hogy a Tatai Járási Ügyészség tegyen indítványt a férfi letartóztatására, amit az illetékes bíróság október 13-án elrendelt.

Forrás: police.hu

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.