Home / Egyéb / JÁTÉKOS MEGELŐZÉS

JÁTÉKOS MEGELŐZÉS

Két napon belül két balesetmegelőzési programot tartottak táborozó gyerekeknek a Komáromi Rendőrkapitányság munkatársai.

A Komáromi Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója és a helyi körzeti megbízott 2021. június 30-án vett részt az Almásfüzitői Fekete István Általános Iskolában tartott Erzsébet táborban, balesetmegelőzéssel kapcsolatos prevenciós gyakorlati foglalkozáson. Felelevenítették a kerékpáros közlekedés szabályaival kapcsolatos tudnivalókat, majd egy ügyességi pályán tesztelhették tudásukat a gyerekek. A program végén a rendőrségi Alpha robottal „táncolhattak”.

Másnap a komáromi Bozsik József Általános Iskolában tartott „Diákolimpiai Tábor”-ban a balesetmegelőzési előadó hasonló programot kínált a résztvevő diákoknak. Ezen a napon a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai is részt vettek, akik az internet veszélyeiről, a drogfogyasztás következményeiről és a 112-es segélyhívó használatáról beszélgettek a gyerekekkel. A részt vevők a nap végén kisebb ajándékokkal térhettek haza.

Forrás: police.hu

About regio34

Check Also

TŰZIFÁT AKAR VÁSÁROLNI?

Ne hagyja, hogy átverjék! Manapság már egyre több internetes felületen vagy újságban kínálják a télire …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük