Home / Egyéb / MEGINT KONZULTÁLUNK

MEGINT KONZULTÁLUNK

Elkezdték kihordani a nemzeti konzultációs propagandaleveleket.

A nemzeti konzultációs ívek az elkövetkező napokban, hetekben érkeznek meg a háztartásokba, és később lesz lehetőség online kitöltésre, visszaküldésre is.

A mostani nemzeti konzultáción augusztus 25-éig várják mindenki „véleményét”, noha a konzultáció a megszokott rend szerint értelmetlen, hiszen irányított kérdéseket tartalmaz és olyan felvetések támogatását kéri, mint a béremelés vagy az adócsökkentés. Mivel ezekre nyilvánvalóan mindenki igent mondana, éppen ezért nem lehet róluk népszavazást sem tartani – propagandakonzultációt viszont igen.

A kormány csütörtökön, a Facebook-oldalán tette közzé a legújabb nemzeti konzultáció 14 kérdését. A kérdések érintik a minimálbér szintjét, a családtámogatásokat, a migrációt, a hitelmoratóriumot és az adókat is.

A nemzeti konzultációs íveket tartalmazó küldeményeket a posta kézbesítői dobják majd be a postaládákba.

A küldemény egy válaszborítékot is tartalmaz, ebben augusztus 15-éig díjmentesen lehet visszaküldeni a kitöltött kérdőíveket – ismertette.

Tájékoztatása szerint a mintegy 8 millió levelet július végéig viszik ki a háztartásokba. Budapesten már el is kezdték a kézbesítést.

(forrás)

About regio34

Check Also

31 ÉVE EZEN A NAPON KEZDŐDÖTT A TAXISBLOKÁD

Az Antall-kormány 1990. október 25-én, csütörtökön este ~65 százalékos benzináremelést jelentett be, mely következtében 56 forintra …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük