Home / Egyéb / Beavatkozásokban gazdag hétvége

Beavatkozásokban gazdag hétvége

Műszaki mentés az M1-es autópályán, majd lakóház tüze Ácson. A hétvége kiemelkedőbb tűzoltói beavatkozásai:

Nyerges vontató és személygépjármű szenvedett utoléréses balesetet az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Ács magasságában szombat reggel. A helyszínre riasztott ácsi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a személygépjárműben utazó nyolc fő ellátásában vettek részt. A mentés és rendőrségi helyszínelés idején a pálya teljes oldalán forgalmi zár volt érvényben.

Vasárnap, a hajnali órákban érkezett a riasztás, miszerint Ácson egy százhúsz négyzetméter alapterületű lakóház teljes terjedelmében ég. Az ott lakó négyfős család időben elhagyta az épületet. Az tűzoltáshoz három tűzoltó gépjárműfecskendő vonult, az tűzoltási munkálatokat összesen tizennégy tűzoltó, öt vízsugárral több irányból végezte. Az egységek a házból két gázpalackot eltávolítottak, az egyik túlhevült palack visszahűtését szintén vízsugárral végezték. A tűz következtében az épület lakhatatlanná vált. A család elhelyezése rokonoknál megoldott.

Lángolt a nádas Naszályon, a fényes-patak mentén vasárnap kora reggel. A tűzoltáshoz riasztott komáromi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével körülhatárolta, majd eloltotta a lángokat.  

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio34

Check Also

TŰZIFÁT AKAR VÁSÁROLNI?

Ne hagyja, hogy átverjék! Manapság már egyre több internetes felületen vagy újságban kínálják a télire …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük