Home / Egyéb / Kiégett a propagandasajtó – már a látszatra sem ügyel a fideszes hazugsággyár!

Kiégett a propagandasajtó – már a látszatra sem ügyel a fideszes hazugsággyár!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom sajtóközleménye

Nagyon fázhatnak Orbánék a jövő évi kormányváltástól! Láthatólag kétségbeesetten keresik a „megoldást” az összefogás ellen. Már azt sem tudják, hogy mit hazudjanak, ezért oltásellenességgel vádolják politikai ellenfeleiket. Most éppen – a lakájmédia bértollnokain keresztül – kérdéseket tesznek fel! Pontosabban olyan kérdésekkel ostromolják az ellenzék politikusait, amelyek köntörfalazás nélkül mantrázzák az állami propaganda hazug narratíváját.

A fideszes propaganda parádés színvonaltalanságát mi sem bizonyítja jobban, hogy 12 óra leforgása alatt három megyei médiumtól is megkaptuk ugyanazokat a kérdéseknek álcázott vádaskodásokat, amit napi szinten mantráznak fideszes mamelukok. Van némi hiányérzetünk: a többi Mediaworks-sajtóterméktől is epekedve várnánk a megkonstruált kérdéseket, hadd lássunk tisztán, kik azok, akik lelkesen tolják a kormánypropagandát, és kik, akik csak amolyan tessék-lássék módon. Nagy a verseny a szolgalelkű lakájmédiában, nem kéne lemaradni, nehogy valami hatalmi retorzió legyen!

Még a jövő héten felelőtlenül visszarendelt óvodások és kisiskolások is tisztában vannak vele, hogy a Fidesz kérdésekbe fogalmazott vádjai csupán politikai trükkök – természetesen mi sem vagyunk oltásellenesek. Olyannyira nem, hogy a Jobbik politikusai élen járnak, illetve járnának a példamutatásban, csak éppen többségük még vár a sorára az oltási káosz miatt.

Orbánék szemüvegén keresztül persze az, aki ki akar vizsgálni egy korrupciógyanús vakcinabeszerzést, illetve egy minden átláthatóságot nélkülöző engedélyeztetést, az rögtön „oltásellenes”. Persze valamivel el kell terelni a figyelmet például arról, hogy a kínai vakcinák beszerzésénél közvetítő Orbán-kormány közeli cég megtízszerezte árbevételét, miután nyélbe ütötték a kormányzati vakcinamutyit.

Szeretnénk arról biztosítani a lakájmédia bértollnokait, hogy legkésőbb 2022-ben, az Orbán-kormány bukása után az új kormány egyik kiemelt feladata lesz, hogy az illetékes hatóságok együttműködésével rendkívül alaposan – minden büntetőjogi és korrupciós tényállásra kiterjedően – kivizsgálja a kínai koronavírus-vakcina beszerzésével és engedélyezésével kapcsolatos kormányzati tevékenységet.

A néppárti Jobbik mindig és mindenben a magyar emberek érdekét tartja szem előtt, ellentétben azzal a kormányzati bizniszpolitikával és hazárdjátékkal, amely veszélybe sodorta és sodorja a magyar emberek életét, és közvetlenül felelős a sajnálatos világelső halálozásért.

Azért küzdünk, hogy végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak.

Jobbik Sajtóosztály

About regio34

Check Also

Négy autó ütközött Tata legújabb zebrájánál

Az ökoturisztikai központnál kora este történt a baleset. Információk szerint „utoléréses” baleset történt május 6-án …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük