Home / Egyéb / ART-TÉR – NYISS FELÉNK, HOGY MI IS NYITHASSUNK

ART-TÉR – NYISS FELÉNK, HOGY MI IS NYITHASSUNK

Épül, szépül és hamarosan nyit Komáromban az Art-Tér otthona.

Monostori Éva: „Az ART-Tér egy különleges hely lesz. Olyan művészeti szabadiskola és közösségi tér, ahol igyekszünk a környezeti fenntarthatóságot szem előtt tartani, így első sorban újrahasznosítani.

Itt nem csupán megrendelheted, vagy megvásárolhatod azt, ami neked teszik, hanem megtanulhatod a technikákat és megcsinálhatod magadnak, vagy ajándékba.”

Bemutatkozás:

A komáromi Élettér Egyesület alakulásától szem előtt tartva civilként igyekszünk a társadalmi kihívásokra gyorsan úgy reagálni, hogy azzal a (civil) szektor értékrendjét emeljük, a társadalmi problémát enyhítsük.

Néhány éve a civil szektor fenntarthatóságáért a társadalmi vállalkozás felé indultunk, amelyben a környezetünkben lévő hátrányos helyzetben élőknek tapasztalatot, tudást, az egyesületnek és a benne szintén hátrányos helyzetben élő munkavállalóknak pedig fizetőképesebb megélhetést biztosíthat.

Ehhez ad hátteret a Komáromban 3 éve megvásárolt ingatlanunk, amelyben saját erőforrásainkra alapozott tevékenységeket kínálunk.

Az ’étlap’ egyszerű. Alapjaiban művészeti tevékenységre építve kis műhelyek kerülnek kialakításra, amelyben megrendelésre dolgozunk. A munkát magát is hátrányban élők végzik, ám a ’javítóműhelyek’ mintájára a környéken élők is betérhetnek javítani, segíteni, tanulni.

Jelenlegi szolgáltatási kínálatunk:

Egyedi bútorok gyártása, asztalos munkák, fafaragás, bútorok felújítása – újragondolása.

Zeneoktatás: dob oktatás, online is.

Nyitott műhelyek.

Az eredeti elképzelésünk a jelenlegi vírushelyzetre is rugalmasan reagál, hiszen hosszú távon célunk az ’ART-Tér platform’ kialakítása és működtetése, melyhez egy fizikai közösségi tér is szervesen kapcsolódik.

Nyitásunkat segítheted adód 1%-nak felajánlásával az Élettér Egyesület részére, adószámunk: 18607190-1-11!

(forrás)

About regio34

Check Also

Négy autó ütközött Tata legújabb zebrájánál

Az ökoturisztikai központnál kora este történt a baleset. Információk szerint „utoléréses” baleset történt május 6-án …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük