Home / Egyéb / Kábítószer-kereskedőt fogtak Kisbéren

Kábítószer-kereskedőt fogtak Kisbéren

Postán rendelte a kábítószert

A kisbéri járőrök 2020. június 10-én állították elő azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2019 decemberétől a városban ecstasyt értékesített. A férfi által bérelt postafiókba érkeztek a külföldről rendelt tabletták. 2020. május 12-én a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága ellenőrzést végzett és 225 darab tablettát tartalmazó küldeményt zár alá vett, amit a kisbéri férfi rendelt. Az elvégzett tesztek alapján a tabletták kábítószernek minősülnek.

A nyomozók a 19 éves tettest az előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult eljárás. Az ügyben a rendőrök több fogyasztót is kihallgattak, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.
Gy. Attilát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Komáromi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

(forrás)

About regio34

Check Also

31 ÉVE EZEN A NAPON KEZDŐDÖTT A TAXISBLOKÁD

Az Antall-kormány 1990. október 25-én, csütörtökön este ~65 százalékos benzináremelést jelentett be, mely következtében 56 forintra …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük