Home / Egyéb / Köszönetként országfutás

Köszönetként országfutás

A Magyar Honvédség 2020. május 20-án országszerte megrendezte a „Honvédelmi Országfutás a Magyarok Egészségéért” nevű eseményt, amelyen az MH 25. Klapka György Lövészdandár katonái, és a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai vettek részt.

Közösen tisztelegtek az egészségügyben, a hivatásos, és fegyveres szervezeteknél, valamint az oktatásban dolgozók előtt, hogy a járványhelyzetben is számíthat rájuk az ország. A rendezvényen beszédet mondott Michl József Úr, Tata város polgármestere és Lőrincz Gábor dandártábornok Úr, a MH 25. Klapka György Lövészdandár dandárparancsnoka, akik szintén megköszönték a járványhelyzetben dolgozók áldozatos munkáját.

Az Országfutás során a dandár katonái – 5 körben, körönként 3 fővel – négy órán keresztül futottak Tata kijelölt részén mintegy 8 km hosszú úton. Az igazgatóság munkatársai 3 fővel csatlakoztak a rendezvényhez, akik a katonákkal együtt futottak. A rendezvény figyelemfelhívó céllal került megrendezésre, ezért a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, a Országos Mentőszolgálat járművei mellett a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság vízszállító gépjárműje is megjelent, hogy a közös bemelegítést követően szirénával indítsák a futást.

Ezúton köszönjük munkatársainknak,Káli Sándor tű. alezredes, Varga Mihály Sebestyén tű. főhadnagy, és Szántó Sándor c. tű. főtörzsőrmester Uraknak, hogy ezen a neves rendezvényen képviselték igazgatóságunkat.

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.