Home / Egyéb / Két tűzesethez is vonultak a megye tűzoltói Tatára csütörtökön

Két tűzesethez is vonultak a megye tűzoltói Tatára csütörtökön

A régi szeméttelepen és egy tóvárosi családi házban keletkezett tűz

Tűz ütött Tatán, a kömlődi úton található régi szeméttelepen, egy megközelítőleg százötven négyzetméter területű betonmedencében. Az esethez a tatabányai hivatásos tűzoltók egy tűzoltógépjármű fecskendővel, a székesfehérvári tűzoltók egy vízszállító kocsival érkeztek, továbbá a környei és agostyáni önkéntes tűzoltók is részt vettek a tűz oltásában. A betonmedence alján izzó és füstölő zöldhulladékot munkagépek segítségével távolították el. A beavatkozás során a környezetben található növényzet, fák, vízzel való hűtése a terjedés megakadályozása céljából folyamatos volt. Az oltást összesen négy vízsugárral, az beavatkozó tűzoltószerek tartályainak többszöri újratöltésével oldották meg a tűzoltók.

Szintén délelőtt érkezett a bejelentés, miszerint egy tóvárosi családi ház tetőszerkezete lángol. Az esethez a tatabányai és komáromi hivatásos és a kocsi önkéntes tűzoltók vonultak. A beavatkozó egységek az ingatlan áramtalanítását és gázvezetékének elzárását követően, a tetőszerkezet oltásához négy vízsugarat, dugólétrát használtak. A tüzet a tűzoltók sikeresen eloltották. A tűz a házat lakhatatlanná tette, az ott lakók lakhatása azonban megoldott.

(forrás)

About regio34

Check Also

31 ÉVE EZEN A NAPON KEZDŐDÖTT A TAXISBLOKÁD

Az Antall-kormány 1990. október 25-én, csütörtökön este ~65 százalékos benzináremelést jelentett be, mely következtében 56 forintra …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük