Home / Egyéb / Shakespeare után szabadon: Valami bűzlik Kisbéren
Exif_JPEG_420

Shakespeare után szabadon: Valami bűzlik Kisbéren

40 oldal, 443 aláírás gyűlt össze annak a kezdeményezésnek kapcsán, amelyben a kisbéri lakosok tiltakoznak a Bakony Bio Zrt. biogázüzem súlyosan környezetterhelő, a lakosság életét erősen zavaró szaghatást okozó tevékenysége ellen.

A petíció elindítója Jámbor Róbert, a Jobbik Magyarországért Mozgalom kisbéri szervezetének elnöke, aki nem nézhette tovább, hogy a kisbériek életét megkeseríti a kellemetlen bűz. Az aláírásgyűjtés során a lakosok panaszkodtak arra, hogy a jó idő ellenére sem tudnak a teraszon, udvaron tartózkodni, éjszaka ablakot nyitni, a száradni kitett ruha bebüdösödik, a kerti programokat, munkát kellemetlenné teszi a szag, de a metángáz egészségkárosító hatására is panaszkodtak.

Az utóbbi időben az önkormányzathoz és a polgármesterhez több jelzés is érkezett, amelyben az ügy rendezése érdekében intézkedést kérnek az érintett lakók. Ezért a helyzet súlyosságának, megalapozottságának alátámasztására csütörtökön a polgármester kérésére Jámbor Róbert átadta a petíciót Sinkovicz Zoltán polgármesternek.

Az átadáson polgármester úr arról tájékoztatta az átadót, hogy a Kormányhivatalnál jelzi a problémát és kér intézkedést az ügyben, mivel az ügy az ő hatáskörükbe tartozik.

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.