Home / Egyéb / Segítsünk, hogy segíthessenek!

Segítsünk, hogy segíthessenek!

A tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek tűzoltóautójuk honosításához, rendszerbe állításához lenne szükségük anyagi segítségre

Francia adományból jutottak hozzá egy tűzoltóautóhoz. A járművet az elmúlt időszakban önerőből felújították, üzemképes állapotba hozták, az utolsó kiadásokhoz azonban segítségre van szükségük.

Az egyesület 19 önkéntese a március 23. óta eltelt hat hétben 456 órán át, 703 kilométert megtéve vett részt a Magyar Vöröskereszt alapszervezeteként a koronavírussal kapcsolatos segítségnyújtásban. Szállítottak ki ebédet, pakoltak adományt, sétáltattak kutyát, vásároltak be, vágtak fát… a sűrű időszak után a tagok többsége ezen a héten visszatér a munka világába, de mint írják, amint ismét szükség van rájuk, vagy szabadidejük engedi, újra a frontvonalba vetik bele magukat, és segítenek ott ahol csak tudnak.

Várják cégek, magánszemélyek anyagi támogatását, akik segítségével még hatékonyabban tudnának segítséget nyújtani a bajbajutott embereken.

Segíts, hogy segíthessünk!


Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Bankszámlaszám: Pannon takarék 63300099-11055705-00000000

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.