Home / Friss hírek / A Jobbik szerint történelmi küzdelem indult a magasabb bérekért

A Jobbik szerint történelmi küzdelem indult a magasabb bérekért

A Jobbik szerint történelmi küzdelem indult a magasabb bérekért és versenyképesebb magyar vállalkozásokért a párt béruniós kezdeményezésével.- ismertette a nemzeti néppárt elképzeléseit mai sajtótájékoztatóján Gyöngyösi Márton frakcióvezető-helyettes.

Gyöngyösi Márton, a párt országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján azt mondta, a kezdeményezéssel elindulhat egy társadalmi párbeszéd, azért, hogy mindenki a szülőföldjén tudjon boldogulni. Véleménye szerint az elmúlt 27 évben kormányzó politikai elit felelőssége, hogy ma egy magyar fiatalnak az elszegényedés és az elvándorlás között kell választania.
A béruniós kezdeményezést Gyöngyösi Márton szerint a baloldal megpróbálja elhallgatni, a kormánypárt pedig a fizetett szakértőkkel irreálisnak, nem megvalósíthatónak igyekszik beállítani a kérdést.
Hozzátette, számtalan félreértés van a javaslattal kapcsolatban, nem igaz, hogy ezzel Brüsszelnek adnak át jogköröket, hanem a kohéziós politikát szeretnék megreformálni. Közölte továbbá: nem igaz, és senki nem állította, hogy a javaslat elfogadásával egyik napról a másikra megemelhetőek lennének a magyar bérek.

Forrás: MTI.hu

 

About regio34

Check Also

Elárulta az orvosi kamara, itthon milyen arányban vannak lélegeztetőgépen az oltottak

Facebook-bejegyzésben tájékoztatott az első magyar adatokról a Magyar Orvosi Kamara azzal kapcsolatban, hogyan oszlik meg az …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük