Home / Egyéb / RENDŐRSÉGRŐL KI, RENDŐRSÉGRE BE 

RENDŐRSÉGRŐL KI, RENDŐRSÉGRE BE 

Több bűncselekmény van a rovásán annak a tatabányai férfinak, akit egy napon belül kétszer hallgattak ki gyanúsítottként a tatabányai nyomozók.

A Tatabányai Rendőrkapitányságon eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2021. november 9-én reggel egy tatabányai benzinkúton megtankolta járművét, majd fizetés nélkül távozott. A feljelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek során a felételezett elkövetőt azonosították és 2022. február 8-án reggel lakásáról előállították, majd gyanúsítotti kihallgatását követően szabadon bocsátották. Pár óra múlva azonban ismét a rendőrségen találta magát. Ugyanezen a napon délben ugyanis S. József társával egy szárligeti fatelep udvaráról egy pótkocsi tartozékát kísérelte meg eltulajdonítani, azonban az nem sikerült, mert megzavarták őket, így néhány órával a szabadulását követően ismét rendőrkézre került.

A 31 éves helyi férfi a nyomozók számára nem volt ismeretlen, mivel őt már több alkalommal hallgatták ki gyanúsítottként. Három helyi üzlet mellől 2021. szeptember, október hónapban raklapokat tulajdonított el. Novemberben egy idősek otthonának az udvaráról és egy telephelyről lopott fémhulladékot. Később megfenyegette és megütötte az egyik sértettet. Ellene lopás, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást.

A rendőrök a férfit 2022. február 8-án gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.  

Forrás: police.hu

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.