Home / Egyéb / Napos, fagyos hétfő

Napos, fagyos hétfő

Hét közepén enyhülni fog az idő.

Hétfő

Az ország nagy részén sok napsütésre, kevés fátyolfelhőre számíthatunk. Csak az Alpokalján lesznek felhősebb tájak, itt esetleg hószállingózás is lehet. Reggel -13 és -5 fok között, délután 0°C körül alakul a hőmérséklet.

Kedd

Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő hószállingózás, szitálás, akár ónos szitálás. Keleten egész nap fagyni fog, nyugaton +2, +3 fok is lehet. Az északnyugati szél megélénkül.

Szerda

Rétegfelhős, borongós időre van kilátás, főleg keleten tartós ködfoltok is lehetnek. Keleten elszórtan szállingózhat a hó, illetve ónos szitálás is lehet. Nyugaton kisebb folyékony halmazállapotú csapadék lehet. +1 és +6 fok közé enyhül a levegő. Élénk marad az ÉNy-i szél.

Csütörtök

Délnyugaton változóan felhős, napos idő valószínű, de máshol északnyugat felől gyakran lesz felhős az ég. Kisebb vegyes csapadék kialakulhat. A szél délnyugatira fordul és megélénkül. +5 fok köré erősödik a nappali felmelegedés – de ÉK-en még mindig lehetnek 0 fok körüli területek.

Péntek

Erősen felhős idő várható, elszórtan kisebb csapadékkal. Az ÉNy-i szél megerősödik. +5, +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: köpönyeg.hu

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.