Home / Egyéb / Beavatkozások a hétfői viharral összefüggésben

Beavatkozások a hétfői viharral összefüggésben

A tűzoltók több mint tíz esetben avatkoztak be a viharos erejű szél okozta káreseteknél a hétfői napon.

Leszakadt egy közlekedési lámpa Nyergesújfalu határában a 10-es úton. A vezetéken lógó elszabadult lámpa akadályozta és veszélyeztette az út forgalmát. A helyszínre érkező nyergesújfalui hivatásos tűzoltók eltávolították a lámpát, így megszűntetve a forgalmi akadályt.

Nagyméretű nyárfa dőlt keresztbe Ácson az M1-es autópálya lehajtójánál a délután folyamán. A helyszínre vonuló ácsi önkormányzati tűzoltók láncfűrészekkel szűntették meg a forgalmi akadályt.

10 méter hosszú fa úttestre dőlt Nagysápon, félpályás zárat képzett. A bajnai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel beavatkoztak és megszűntették a forgalmi akadályt. 

Menetrend szerinti buszjárat sofőrjétől érkezett bejelentés, miszerint Kesztölc külterületén úttestre dőlt fa akadályozza a forgalmat. A helyszínre vonuló esztergomi hivatásos tűzoltók motoros fűrésszel és kézi erővel megszűntették a teljes utat elzáró akadályt. 

Vértestolna és Tardos közt hat méteres fa dőlt az útra. A helyszínre siető tatabányai hivatásos tűzoltók a fát eltávolították, a zavartalan haladást lehetővé tették a szakaszon. 

Több, a fentiekhez hasonló esetnél avatkoztak be és szűntették meg a veszélyeztetést a tegnapi napon a megye tűzoltói. 

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.