Home / Egyéb / Bemutatta korrupcióellenes elképzeléseit az ellenzék

Bemutatta korrupcióellenes elképzeléseit az ellenzék

Nunkovics Tibor: az ellenzék a kormányváltás után minden korrupciós ügyet fel fog tárni és el fogják számoltatni a korrupt politikusokat. A sajtótájékoztatóról készült videó a cikkben megtekinthető.

Hétfőn délelőtt folytatódott az Egységben Magyarországért online sajtótájékoztató-sorozata, amelynek keretében ezúttal a korrupcióellenes programot mutatták be az ellenzék politikusai.

Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője és az összefogás közös jelöltje Komárom-Esztergom 2-es számú választókerületében az online sajtótájékoztatón elmondta, hogy éppen ebben a választókerületben tevékenykedett a vesztegetési botrányba belebukó Völner Pál fideszes exállamtitkár is.

A Jobbik képviselője felhívta a figyelmet arra, hogy Völner a képviselői mandátumáról még mindig nem mondott le annak ellenére, hogy már nem méltó arra, hogy a térségben élőket képviselje.

Nemcsak ez az ügy van azonban terítéken, hiszen gondoljunk csak Boldog Istvánra, Simonka Györgyre vagy Mengyi Rolandra, aki már a börtönbüntetését is letudta

– emelte ki Nunkovics Tibor hozzátéve, hogy lehetnek még ilyen ügyek az Orbán-kormányban és az ellenzék a kormányváltás után minden ilyen ügyet fel fog tárni és el fogják számoltatni a korrupt politikusokat.

A korrupció megállítására az egyik eszköz az európai ügyészséghez való csatlakozás, amely mellett kiállt a teljes ellenzék, emellé a program mellé kérik a szavazók támogatását. 

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.