Home / Egyéb / A GYANÚ SZERINT TÖBB HELYRE BETÖRT

A GYANÚ SZERINT TÖBB HELYRE BETÖRT

A nyomozók őrizetbe vették azt a 26 éves férfit, aki a gyanú szerint hét helyre is betört Tatabányán. Nála szövetkesztyűt és csavarhúzót találtak a rendőrök, őt őrizetbe vették.

A gyanú szerint ismeretlen tettes 2021. december 21-én éjfél után pár perccel egy tatabányai orvosi rendelőnek az ablakát kiakasztotta, az épületbe behatolt, de zsákmány nélkül elmenekült. A rendőrség a jelzést követően azonnal megkezdte a környező utcák ellenőrzését az elkövető felkutatásához. A járőrök ezen a napon 1 óra 25 perckor Tatabányán, a Lehel utcában egy üzlet ajtaja előtt lapuló személyre lettek figyelmesek. A férfit igazoltatták, nála szövet kesztyűt, csavarhúzót találtak a rendőrök, amit lefoglaltak. Mivel a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható volt a 26 éves D. Krisztián, ezért őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították.

2021. december hónapban ismeretlen tettes ezen kívül három tatabányai intézménybe és három üzletbe is betört. A 26 éves férfi kapcsolatba hozható volt a bűncselekmények elkövetésével, közöttük volt iskola és óvoda betörés. A nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás vétség, lopás vétség kísérlet, valamint lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség D. Krisztiánt őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. A férfi már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban több alkalommal intézkedtek vele szemben.

Forrás: police.hu

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.