Home / Egyéb / ITTASAK VOLTAK, BALESETET OKOZTAK

ITTASAK VOLTAK, BALESETET OKOZTAK

Egy napon belül két olyan baleset történt Tatabányán, amelyet ittas sofőr okozott.

Egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpáros ütközött össze Tatabányán, a Dr. Kóta József utca és az Eszterházy József utca kereszteződésében 2021. november 18-án reggel. A jelenlegi adatok szerint az autót vezető 46 éves férfi az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva balra kanyarodott, így ütközött össze a szabályosan közlekedő robogóssal. A balesetben a segédmotor-kerékpárt vezető 61 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett. Az okozó sofőrrel szemben a kiérkező rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett.

Szintén szeszes ital befolyása alatt vezette autóját az a férfi, aki délután a Móricz Zsigmond utcában parkolási manőver közben nekiütközött egy álló személygépkocsinak. A Tatabányai Rendőrkapitányság egyenruhásai alkoholszondát alkalmaztak a 40 éves tatabányai lakossal szemben, ami pozitív lett, ezért vele szemben előállítását követően büntetőeljárást indítottak.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon! Soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, amelyet láthatóan ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

Forrás: police.hu

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.