Home / Egyéb / Miközben a fideszes politikusok és oligarcháik luxusvillákban, farmokon élnek az ellenzéki politikus rokonainak panellakás tulajdona szúrja a szemüket

Miközben a fideszes politikusok és oligarcháik luxusvillákban, farmokon élnek az ellenzéki politikus rokonainak panellakás tulajdona szúrja a szemüket

Jakab Péter Facebook bejegyzésben reagált arra, hogy a Borsonline arról írt, „családja sorra veszi a lakásokat Kelenföldön”.

„Tudom, hogy titeket ez nem érdekel, de mivel a Fidesz most ezt a hazugságot fújja, kénytelen vagyok titeket beavatni egy nagy »titokba«. Van egy nővérem. Bolti eladó. Van egy sógorom is, aki rendőrként húzza az igát, reggeltől estig. És van neki egy édesanyja, aki meg könyvelőként dolgozott, ma már nyugdíjas. Nekik összesen van 3 panellakásuk Kelenföldön. Mindhármat hitelből vették, amit még most is fizetnek”.

Jakab Péter szerint az egyiket a kétezres évek elején vásárolták, amikor ő még egyetemista volt, a másikat 2007-ben, amikor tanárként dolgozott, és a harmadikat meg tavaly, „gondolom azért, hogy majd a gyermeküknek legyen hol laknia”.

– Nem tudom, hogy ebben mi a szenzáció, de mivel a Fidesz azt írta, hogy ez az én családi ingatlanbirodalmam, és ez botrányos, gondoltam leírom. A kormány szerint biztosan hajléktalannak kellene lennie az összes rokonomnak, de talán egy panelt ők is megérdemelnek, még ha csak hitelből is. Főleg azok után, hogy ők keményen dolgoznak, nem úgy, mint azok, akik villákban, esetleg a budai várban élnek lopott pénzből, vagy épp szinte ingyen – zárta posztját.

(forrás)

About regio34

Check Also

A rendvédelmi dolgozók 30, a tűzoltók 40 százaléka nincs beoltva

 Az oltásra december 15-ig kapnak haladékot, ha eddig nem oltatják be magukat a munkavállalók, akkor fizetés nélküli …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük