Home / Egyéb / Tűz és több baleset is munkát adott hétvégén

Tűz és több baleset is munkát adott hétvégén

A hétvége kiemelkedőbb beavatkozásai összefoglalva: tűzesetnél, balesetnél és kútból mentésnél is felléptek a tűzoltók.

Személygépkocsi égett teljes terjedelmében Tatán, péntek délelőtt. Az esethez riasztott tatabányai hivatásos és kocsi önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat.

Kútba zuhant férfihoz kaptak riasztást a kisbéri hivatásos és rédei önkéntes tűzoltók pénteken a késődélutáni órákban. Az egységek a helyszínre érve mentőkötél és létra segítségével az embert épségben kiemelték, majd a mentőszolgálat munkatársainak átadták kivizsgálásra. 

Két személygépjármű ütközött Csolnok és Dág között szombat délután. A balesethez az esztergomi hivatásos és sárisápi önkéntes tűzoltók vonultak. A járművekben összesen heten utaztak, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A tűzoltók az autók áramtalanítását követően a helyszín biztosításában vettek részt.

Rosszul rögzített személyautó gurult a Dunába Esztergomban, a Duna-sétánynál szombat délután. Az esethez riasztott nyergesújfalui hivatásos tűzoltók drótkötél és csörlő segítségével a járművet partra vontatta.  

Ötven körbála égett Ászár határában szombaton, a kora esti órákban. Az esethez riasztott kisbéri hivatásos és rédei önkéntes tűzoltók több vízsugárral, kéziszerszámokkal előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Az tűzesettel összefüggésben – a tűz keletkezési helyének és idejének körülményeit feltárandó – tűzvizsgálati eljárás indult.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.