Home / Egyéb / SZEXUÁLIS SZOLGÁLTATÁSRA ADTA KI AZ ALBÉRLETET

SZEXUÁLIS SZOLGÁLTATÁSRA ADTA KI AZ ALBÉRLETET

A gyanúsított a Komáromban bérelt lakás egyik szobáját adta ki, hogy a bérlők ott szexuális szolgáltatást nyújtsanak. A kutatás során kábítószergyanús anyagot is találtak a rendőrök.

A gyanú szerint egy 41 éves nő 2020 augusztusától, a Komáromban bérelt kétszobás lakásának egyik szobáját bérbe adta. Mindezt azért tette, hogy a bérlők ott szexuális szolgáltatást nyújtsanak anyagi ellenszolgáltatás fejében, azaz prostitúciót végezzenek. A tettes napi díjat kért a szobáért, amiből az albérletet és magát tartotta fent. A komáromi nyomozók a beszerzett információk alapján 2021. április 7-én gyanúsítottként hallgatták ki a 41 éves F. Tündét. A kutatás során a rendőrök kábítószergyanús anyagokat, porciózáshoz szükséges mérleget és fecskendőt is lefoglaltak az ingatlanban. Az előállítást követően a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív lett. A tettes ellen kábítószer birtoklása és prostitúció elősegítése miatt indult büntetőeljárás a Komáromi Rendőrkapitányságon.

 Forrás: police.hu

About regio34

Check Also

2003-BAN EZEN A NAPON NÉPSZAVAZÁSON DÖNTÖTT MAGYARORSZÁG AZ EU-TAGSÁGÁRÓL

Az országos népszavazás a maga 45,62 részvételi százalékával eredményes volt, és az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76%-a támogatta …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük