Home / Egyéb / Oltaniuk kellett és műszaki mentéseket is végeztek

Oltaniuk kellett és műszaki mentéseket is végeztek

Tűzesetekhez és közúti balesetekhez is vonultak a megye tűzoltói.

Közel ötven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete lángolt szerda délután Komáromban. A tűzesethez vonuló komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltók vízsugarakkal eloltották a tüzet. Nem sokkal később a tatabányai hivatásos tűzoltók is riasztást kaptak. Tatabánya síkvölgyi részén egy tíz négyzetméter alapterületű faház és környezete égett. Az egység vízsugarakkal körülhatárolta, majd eloltotta a lángokat. 

Melléképület égett Esztergomban is csütörtökön, kora reggel. A tűzhöz riasztott esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanítottak, majd a gázelzárást is elvégezték az épületnél. A tüzet vízsugarak segítségével eloltották. Az utómunkálatok során az épületben található faburkolatot a tűzoltók megbontották, hogy az füstölést és izzást megszűntessék. Az esettel összefüggésben lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.  

Két, egymástól független baleset történt Tarján közelében csütörtök reggel. Az egyik helyszínen személygépkocsi csúszott árokba. A másik esetnél két személygépjármű ütközött frontálisan. Utóbbihoz a mentőszolgálat is kiérkezett, egy embert kórházba szállítottak. A tűzoltók mindkét helyszínen áramtalanítást hajtottak végre, majd a karambol helyszínén a forgalmi akadály megszűntetésében és a helyszín biztosításában vettek részt. A mentés idején teljes útzár volt érvényben. 

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio34

Check Also

ÁPRILIS 16. A HOLOKAUSZT MAGYARORSZÁGI ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA

1944-ben ezen a napon kezdődött meg a gettósítás Északkelet-Magyarországon és Kárpátalján. Az első gettókat a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük