Home / Egyéb / KÉT SÚLYOS BŰNCSELEKMÉNY A MASZK MIATT

KÉT SÚLYOS BŰNCSELEKMÉNY A MASZK MIATT

A csaknem egy éve tartó korlátozó intézkedések, a rossz járvány-kommunikáció, a kormány gyűlöletet keltő politikája olyan bűncselekményekhez vezetnek, amit korábban el sem tudtunk volna képzelni.

A héten két késelés is történt a maszk miatt, Csepelen a maszk felirata, egy budapesti buszmegállóban pedig a maszk hiánya miatt került elő a kés.

Ó. Bence csütörtökön késsel sebesítette meg egy 151-es buszon utazó nő arcát Csepelen. A gyorsan elfogott támadó most elismerte, hogy az áldozata SZFE-s maszkja volt a támadása oka. A Fővárosi Főügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.

Péntek késő este egy szolgálaton kívüli buszsofőr késelt meg egy fiatalt a 7-es buszmegállóban. Az 52 éves férfi hazafelé utazott a munkából, nem sokkal korábban fejezte be a műszakját, amikor az egyik késő esti járaton összeszólalkozott a 23 éves férfival, mert nem volt rajta maszk. A vitát még azután is folytatták, hogy leszálltak a buszról, a megállóban dulakodtak is, a buszsofőr eközben vett elő egy kést.

Mindketten kórházba kerültek, a fiatal életveszélyesen, a késelő könnyebben sérült meg.

A 52 éves gyanúsítottat még a helyszínen elfogták, őrizetbe vették, részben beismerő vallomást tett. Életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával indult ellene eljárás.

About regio34

Check Also

Brutális élelmiszerdrágulás jön Magyarországon

A takarmányárak emelkedése miatt elkerülhetetlen lesz, hogy emelkedjen a hús, a tej, a tojás, valamint …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük