Home / Egyéb / Tűzoltói naplóbejegyzések

Tűzoltói naplóbejegyzések

Tűzoltás mellett, daruztak is a tűzoltók az elmúlt napokban.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Nyergesújfalun, szombaton dél magasságában. Az oszlop az ütközés következtében ketté tört. A helyszínre riasztott nyergesújfalui hivatásos és önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították. 

Egy plazmavágó gép por elszívójában összegyűlt fémpor izzott Tatabányán egy vasipari telep műhelyében, vasárnap koradélután. A helyszínre érkező tatabányai hivatásos tűzoltók a gépek leállítását követően a berendezésen található résen keresztül porral oltó készülék segítségével az izzást megszűntették. 

Cserepek estek le az esztergomi kormányablak tetejéről vasárnap délután. A helyszínre vonuló esztergomi hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével a veszélyes cserepeket a tetőről eltávolították, az épület környezetét szalaggal lezárták.  

Út melletti árokba hajtott és villanyoszlopnak ütközött egy nyergesvontató Nagyigmándon, hétfő délelőtt. A beavatkozást végző nagyigmándi és tatabányai hivatásos tűzoltók daru segítségével a villanyoszlopot kiemelték, majd a járművet csörlő segítségével kihúzták az árokból.  

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio34

Check Also

KÉT SÚLYOS BŰNCSELEKMÉNY A MASZK MIATT

A csaknem egy éve tartó korlátozó intézkedések, a rossz járvány-kommunikáció, a kormány gyűlöletet keltő politikája …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük