Home / Egyéb / MÁTÓL ÚJ VILÁG A VÉDEKEZÉSBEN MAGYARORSZÁGON!!!

MÁTÓL ÚJ VILÁG A VÉDEKEZÉSBEN MAGYARORSZÁGON!!!

Ne gondoljunk hatékony intézkedésekre, nem lesz több tesztelés, nem lesz kontaktkutatás, nem lesznek további korlátozások, csak szigorúbb büntetés, akár egymillió forintos tétel a maszkviselési szabály megsértése esetén.

A maszkhasználat kapcsán a beszoktatási időszaknak vége, hétfőtől új világ jön, amikortól a rendőrség büntetni fog és kész – hangsúlyozta a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában Orbán Viktor.

A kormányfő utalt rá, hogy egyelőre meghozták a szükségesnek gondolt intézkedéseket (maszkhasználat), nem tett jelzést további korlátozásokra a várhatóan tovább emelkedő fertőzéses esetszámok mellett sem, és úgy látja, hogy a magyar egészségügy bírni fogja a terhelést.

December-januártól megérkezhetnek az első adag vakcinák az EU-ból, így januártól elindulhat a kockázatosabb csoportok beoltása, majd a nagy tömegeknek áprilistól lesz ez elérhető, így azt az üzenetet fogalmazta meg, hogy addig kell még valahogy kibírni.

Az új egészségügyi szolgálati jogviszony kapcsán elismerte, hogy a kivezénylési szabályokat humánusabbá kell tenni, dolgoznak ezen. Jelezte, hogy a jövő szerdai kormányülésen ezzel és egyéb egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban nagy döntések lesznek.

(forrás)

About regio34

Check Also

ÁPRILIS 16. A HOLOKAUSZT MAGYARORSZÁGI ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA

1944-ben ezen a napon kezdődött meg a gettósítás Északkelet-Magyarországon és Kárpátalján. Az első gettókat a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük