Home / Egyéb / Már a megyében is minden hétre jut fideszes tahóság

Már a megyében is minden hétre jut fideszes tahóság

Múlt héten Dr. Kreft-Horváth Loránd, komáromi alpolgármester, fideszes önkormányzati képviselő és háziorvos Facebook bejegyzés megosztása , a héten pedig Dr. Czunyiné Bertalan Judit fideszes országgyűlési képviselő és kormánybiztos férje került a figyelem középpontjába bárdolatlan Facebook kommentek miatt.

Oldalunkon alig egy hete jelent meg cikk a fideszes komáromi önkormányzati képviselő és háziorvos dr. Kreft-Horváth Loránd minősíthetetlen Facebook megosztásának történetéről. Komárom alpolgármestere dr. Kreft-Horváth Loránd, aki háziorvosként is praktizál Facebook oldalán olyan bejegyzést osztott meg a SZFE ügy kapcsán, amelyben Csernai Mihály HÖK-elnököt debilisnek, down-kórosnak nevezik.

Ebben a cikkünkben nyilatkozott Szanyi Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom választókerületi elnöke is:

„Talán szerencsés lenne, ha a komáromi választók szavazataival is parlamenti mandátumhoz jutó Czunyiné Bertalan Judit is megszólalt volna ebben az ügyben és bocsánatkérésre szólítaná fel párttársát vagy amennyiben az alpolgármester úr erre nem hajlandó, akkor pártja nevében megtehetné ezt a képviselő asszony is!”

Természetesen sem megszólalás, sem bocsánatkérés nem történt Czunyiné részéről.

Sőt, pár nap elteltével az Alfahír hírportálon jelent meg cikk Czunyiné férjének Facebook kommentjei miatt, a Jobbik szeptember 6-ai facebook bejegyzése alatt. 

Czunyi „úr” az ellenzéki kommentelőket, akik kritikával éltek feleségével szemben nyomdafestéket nem tűrő hangnemben és fenyegetésekkel próbálta kiosztani.

Volt olyan kommentelő aki figyelmeztette kulturálatlan, agresszív hozzászólásainak esetleges következményeire, de még akkor sem esett le neki, hogy viselkedése helytelen.

Ismételten kíváncsiak vagyunk képviselőasszony reagálására az üggyel kapcsolatban, azonban várhatóan most sem fog sem megszólalni, sem bocsánatot kérni.

Mert ezek ugyanazok, Komáromban, Bokodon és az egész országban!

About regio34

Check Also

ÁPRILIS 16. A HOLOKAUSZT MAGYARORSZÁGI ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA

1944-ben ezen a napon kezdődött meg a gettósítás Északkelet-Magyarországon és Kárpátalján. Az első gettókat a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük