Home / Egyéb / Nyáresti koncertek Tatán

Nyáresti koncertek Tatán

Tatát is érinti idén a Klassz a pARTon! Klasszikus Zenei Fesztivál programja, melyben három ingyenes koncertet is kínálnak a klasszikus zene kedvelőinek augusztus végén.

A Klassz a pARTon! Klasszikus Zenei Fesztivált 2015-ben alapította Érdi Tamás Liszt-díjas zongoraművész, aki emberi és művészi példát mutat a fiataloknak, hiszen látáshiánya ellenére az élvonalbeli zongoristák között tartják számon. A fesztivál rendezője a Cimbora Alapítvány, a programsorozat célja pedig többek között a klasszikus zene népszerűsítése, fiatal tehetségek bemutatása, és klasszikus zenei gyermekprogramok szervezése.

A fesztivált elsősorban balatoni településeken rendezik meg, ám idén újabb helyszínekre is eljutnak a koncertek: Tatára, Fertődre és Budapestre. A programokon a hazai zenei élet kiválóságai lépnek fel, koncertjeik közel felén fiatal tehetségek szerepelnek. A fesztivál ingyenességét pályázati és szponzori támogatások biztosítják.

A Klassz a pARTon! fesztivál tatai programjai a következők:

Augusztus 27. 18:00 óra

Kocsis Krisztián zongorakoncertje – Piarista Rendház

Augusztus 28. 18:00 óra

Kertesi Ingrid és a Szent Efrém Férfikar – Tatai Vár, Zsigmond terasz, rossz idő esetén a Piarista Rendház

Augusztus 29. 18:00 óra

Four Bones Quartet – Tatai Vár, Zsigmond terasz, rossz idő esetén a Piarista Rendház

(forrás)

About regio34

Check Also

ŐRIZETBE VETTÉK A RENDŐRÖK A CSERBENHAGYÓ SOFŐRT

Ittasan okozott balesetet egy férfi Tárkány közelében, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az elgázolt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük