Home / Egyéb / RENDŐRKÉZEN A TOLVAJ TRIÓ

RENDŐRKÉZEN A TOLVAJ TRIÓ

Tatabánya területén követett el több bűncselekményt egy 34 éves férfi fiatalkorú társaival.

Lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. Attila és 14, valamint 16 éves társa ellen. A gyanú szerint a férfi és a két fiatalkorú 2020. augusztus 2-án éjszaka egy tatabányai büfé épületén lévő kamerát letépett a falról, valamint ellopta a vendéglátóhelyre felszerelt fény díszítést is. Ugyanezen a napon a három gyanúsított egy tatabányai lakótelepen leparkolt robogó lezárt ülését felnyitotta és eltulajdonította a benne lévő bukósisakot.

T. Attila korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményeket. 2020 április 9-én éjszaka egy segédmotoros kerékpárt lopott el, három héttel később pedig ugyanannak a büfének az épületéről lopott LED világító szalagot, ahova később két társával visszatért.

A három elkövetőt 2020. augusztus 4-én állították elő a nyomozók a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

(forrás)

About regio34

Check Also

2003-BAN EZEN A NAPON NÉPSZAVAZÁSON DÖNTÖTT MAGYARORSZÁG AZ EU-TAGSÁGÁRÓL

Az országos népszavazás a maga 45,62 részvételi százalékával eredményes volt, és az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76%-a támogatta …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük