Home / Egyéb / Fogathajtó verseny Kisbéren augusztus 7. és 9. között

Fogathajtó verseny Kisbéren augusztus 7. és 9. között

Örülhetnek a lovassport szerelmesei: hamarosan rajtol a kisbéri fogathajtó verseny

Az Idős Jámbor Vilmos Lovasközpont nemzetközi 2*-os és nemzeti fogathajtó verseny házigazdája lesz augusztus 7. és 9. között, a versenyzők érkezése és az istállónyitás már augusztus 4-én, kedden 14 órától megkezdődik.

A versenyzők és lovaik listáját itt lehet megnézni.

A magyar nevezési rendszerben csak a CAN-A és CAN-B kategóriás fogatok nevezését várták a szervezők, olyanokét, akik csak a nemzeti kategóriákban akarnak indulni, de nem versenyeznek nemzetközi szinten. Számukra a boxfoglalás is itt történik.

A nemzetközi versenyre nevezett magyar fogatok automatikusan részt vesznek a Magyar Derby-n is.

A nemzeti kategóriákban – gyermek, junior, fiatal hajtók, CAN-A, CAN-B kategória – a magyar nevezési rendszeren keresztül lehetett nevezni. A CAI2*-os kategóriákban egyes-, kettes- és négyesfogatok nevezését várták a rendezők. Az ifjúsági és póni kategóriák díjhajtása 80 m x 40 m-es négyszögben történik.

A felnőtt póni egyes-, kettes- és négyesfogat, valamint a gyermek, junior és fiatal hajtók számára rendezett magyar bajnokság döntőjén indulási jogosultsággal rendelkezik bármely, az adott kategóriára jogosult versenyző, eltekintve az előzetes kvalifikációtól. Az OB döntőn számukra érem is osztható, amennyiben az indulói létszám minimum 3. Ez azért van, mert ezekben a kategóriákban meglehetősen kevés a hazai verseny, így a versenyzőknek nincs lehetőségük az előzetes minősülésre.

(forrás)

About regio34

Check Also

ÁPRILIS 16. A HOLOKAUSZT MAGYARORSZÁGI ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA

1944-ben ezen a napon kezdődött meg a gettósítás Északkelet-Magyarországon és Kárpátalján. Az első gettókat a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük