Home / Egyéb / Öt dekán múlt az első hely Környén

Öt dekán múlt az első hely Környén

A zuhogó eső ellenére 43 horgász telepedett ki július 25-én reggel a tó partjára a Környei Horgász Egyesület által meghirdetett verseny kezdetén, ami viszonylag jó részvételnek számít, ugyanakkor Török Mihály elnök szerint kedvezőbb időjárási körülmények között 70-80 tag is érkezett volna.

A verseny déli lefújásáig tizennyolcan mérlegeltek, igaz Bakonyi József személyében olyan horgász is akadt, aki csupán egy pár dekás törpeharcsával dicsekedhetett, ám a férfi szerint a hal szokatlanul nagy, 4-5 centis bajusza miatt mindenképp különlegességnek számított.

A sikeres horgászok összességében 76,89 kilónyi halat fogtak ki, a legnagyobbat, egy 6,45 kilós pontyot Szommer Ferenc, így a tavalyi sikere után idén is ő vihette haza a vándorkupát. Az össztömeg rangsorának ötödik helyén Jeszenovics Mihály (5,17) végzett, negyedik lett 6 kilóval ifj. Laki Gyula, 7 kiló 20 dekával harmadik Vizkeleti Géza. 10 kiló 93 dekát mutatott a mérleg Szommer Ferencnél, így ő a második helyezettnek járó ajándékokat vehette át, őt csupán 5 deka választotta el Tivadari Lászlótól, a verseny győztesétől, akit 10 kiló 98 dekás fogási eredménye repítette az élre.

A versenyt Környe Község Önkormányzata, a tatabányai Fisch Kft., és a Talpas Pub támogatta.

Kép és szöveg: Környe önkormányzata

About regio34

Check Also

2003-BAN EZEN A NAPON NÉPSZAVAZÁSON DÖNTÖTT MAGYARORSZÁG AZ EU-TAGSÁGÁRÓL

Az országos népszavazás a maga 45,62 részvételi százalékával eredményes volt, és az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76%-a támogatta …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük