Home / Egyéb / FOKOZOTT ELLENŐRZÉS A 81-ES SZÁMÚ FŐÚTON

FOKOZOTT ELLENŐRZÉS A 81-ES SZÁMÚ FŐÚTON

A rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésben résztvevőkre.

A balesetek megelőzése érdekében folyamatos közlekedésrendészeti ellenőrzéseket végeznek a rendőrök a 81-es számú fúton. A közös összehangolt akcióban a Fejér, a Komárom-Esztergom és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vesz részt. A Kisbéri Rendőrkapitányság illetékességi területén 2020. július 22-én került sor a közlekedésbiztonsági ellenőrzésre, melynek fő célja, a balesetek megelőzése, és az elkövettet jogsértések feltárása volt.

A járőrök az adott útszakaszon három helyszínen mérték a sebességet, ugyanakkor a szabálytalankodó sofőröket a motoros rendőrök szűrték ki a forgalomból. A nap folyamán összesen 70 gépjárművezetőt ellenőriztek, akikkel szemben alkoholszondát is alkalmaztak az egyenruhások, azonban az alkoholszonda pozitív értéket egy esetben sem mutatott. A megengedett sebességet öt járművezető lépte túl, és hárman nem használták a biztonsági övet.

Ezen az útszakaszon szeptemberig számíthatnak az autósok hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az utak biztonságáért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben.

(forrás)

About regio34

Check Also

ÁPRILIS 16. A HOLOKAUSZT MAGYARORSZÁGI ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA

1944-ben ezen a napon kezdődött meg a gettósítás Északkelet-Magyarországon és Kárpátalján. Az első gettókat a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük