Home / Egyéb / Védjük meg a magyar munkahelyeket!

Védjük meg a magyar munkahelyeket!

Nunkovics Tibor, térségünk országgyűlési képviselője Jakab Péter és Stummer János képviselőtársaival „magyar-kvóta” javaslatot nyújtottak be a parlament elé. A javaslat előnyt biztosítana a magyar munkavállalóknak a munkahelyeken. A parlamenti felszólalás videója a cikk végén megtekinthető.

Nunkovics Tibor Facebook bejegyzése június 16-án:

„Tegnap azonnali kérdésben fogalmaztam meg aggályaimat a kormány válságkezelésével kapcsolatban, amely lassan fél millió munkanélkülit eredményezett.
Miközben láthatóan a nyugati országok teljesen más irányból közelítik meg a válságkezelést, valószínűsíthető, hogy hamarabb is fognak belőle talpra állni. Mi következik ebből? Egy újabb elvándorlási hullám, főleg akkor, ha a keleti vendégmunkások versenyelőnyben vannak a magyar munkaerővel szemben. Ez nem egy sci-fi! Ez a magyar valóság!

Éppen ezért nyújtottuk be Jakab Péter és Stummer János képviselőtársaimmal a “magyar-kvótára” vonatkozó javaslatunkat, hogy ezzel biztosítsunk előnyt a magyar munkavállalóknak saját hazájukban! A képlet egyszerű: kötelező legyen a vállalkozások számára, hogy a munkavállalóik 90%-a magyar állampolgár legyen és aki ezt túl teljesíti, az részesüljön állami támogatásban.

Vajon támogatja majd az állítólag nemzeti (dehogy nemzeti) kormány?”

About regio34

Check Also

ÁPRILIS 16. A HOLOKAUSZT MAGYARORSZÁGI ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA

1944-ben ezen a napon kezdődött meg a gettósítás Északkelet-Magyarországon és Kárpátalján. Az első gettókat a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük