Home / Egyéb / Rendszeresen lopták az italautomatából a bevételt

Rendszeresen lopták az italautomatából a bevételt

A két tatai férfi lopásért felelhet

S. Jenő és Cs. Tamás egy tatai cégnél dolgozott. A munkaközi szünetek alkalmával arra lettek figyelmesek, hogy az egyik italautomata ajtaja nem megfelelően van zárva. Azt kinyitották, és a pénzgyűjtőből csak 100 és 200 forintos érméket vettek ki, majd az ajtót visszacsukták. A pénzt minden esetben elosztották és elköltötték. A gyanú szerint a két helyi lakos 2018. szeptember óta rendszeresen ellopta az aprópénzt. Utoljára 2020. január 28-án loptak ugyanabból a gépből.

A két tettest azonosították és őket másnap a Tatai Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták. Elmondták, hogy kéthetente dézsmáltak az automata pénztartójából. A 33 éves és a 41 éves férfi ellen lopás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A Tatai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatai Járási Ügyészségnek.

(forrás)

About regio34

Check Also

2003-BAN EZEN A NAPON NÉPSZAVAZÁSON DÖNTÖTT MAGYARORSZÁG AZ EU-TAGSÁGÁRÓL

Az országos népszavazás a maga 45,62 részvételi százalékával eredményes volt, és az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76%-a támogatta …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük