Home / Egyéb / Tizenévesek bántalmaztak és fosztottak ki egy embert Oroszlányban

Tizenévesek bántalmaztak és fosztottak ki egy embert Oroszlányban

A tizenéves fiatalokat a térfigyelő kamerák felvételei buktatták le, akiket a rendőrség a bejelentést követően két órán belül azonosított.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi tett bejelentést az Oroszlányi Rendőrkapitányságon június 7-én délelőtt, miszerint ismeretlen személyek előző este az utcán bántalmazták és elvették tőle a zsebéből kiesett mobiltelefonját, az irataival, bankkártyájával és bluetooth hangszórójával együtt.

A helyi rendőrök a férfi által elmondottak alapján adatgyűjtésbe kezdtek az elkövetők elfogása érdekében. Megnézték a térfigyelő kamera helyszínen készített felvételeit, ami alapján azonosították, és a bejelentést követő két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható négy fiatalkorút.

A két 14 és két 15 éves fiút előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol csoportosan elkövetett kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. A nyomozók az eltulajdonított értékeket megtalálták, és másnap visszaadták a sértettnek.

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.