Home / Egyéb / Elkapták a rendőrök azt az elkövetőt aki egy tatai hotelből lopott

Elkapták a rendőrök azt az elkövetőt aki egy tatai hotelből lopott

Több mint kétmillió forintot lopott el takarítás közben az egyik alkalmazott. A nyomozók a pénz nagy részét megtalálták és lefoglalták, a tettest gyanúsítottként kihallgatták.

Egy tatai hotelben dolgozott a 44 éves gyanúsított 2020. február hónap elején. Az egyik szobában takarítás közben több mint kétmillió forintot talált, amit a ruházatába rejtett. A nő a pénzt később a táskájába tette és hazavitte. Otthonában megszámolta és a megőrzését egy rokonára bízta. A lopott zsákmányból pár tízezer forintot költött el a tettes. A sértett csak akkor vette észre a lopást miután elutazott. Két nap múlva tett feljelentést a Tatai Rendőrkapitányságon. A tatai nyomozók a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a vértesszőlősi nőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók az ellopott pénzt 55 ezer forint híján lefoglalták és május 26-án a sértettnek visszaadták.

(forrás)

About regio34

Check Also

Már készül a szakma arra, hogy 2023-tól minden palack visszaváltható lesz

Az italos csomagolások visszagyűjtésére dolgoztak ki stratégiai és szabályozási koncepciót a hazai italgyártók és kereskedők. …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük