Home / Egyéb / Várhatóan május 29-én nyit a komáromi Brigetio Gyógyfürdő strandrésze

Várhatóan május 29-én nyit a komáromi Brigetio Gyógyfürdő strandrésze

Facebook oldalukon az alábbi tájékoztatást tették közzé, melyben a nyitvatartási szabályokon kívül az aggodalmaikat is megosztották vendégeikkel

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk felhívni kedves vendégeink figyelmét, hogy a nyitáskor nem mi határozzuk meg, hogy mely medencéket, részlegeket nyitjuk meg. Ez nem a fürdő vezetésének kénye-kedve szerint történik, hiszen a fürdő maga is különböző előírások betartása mellett üzemelhet. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a biztonságos fürdőüzemeltetés és fürdőlátogatás érdekében megfogalmazta a járványhelyzet ideje alatti fürdőzés feltételeit. Ebben – többek között – az alábbiak szerepelnek:

– Egyéb rendelkezésig nem üzemeltethetőek a beltéri medencék és létesítmények.
– A veszélyhelyzet időtartama alatt nem üzemelhetnek a töltő-ürítő üzemű medencék. A Brigetio Gyógyfürdő bel- és kültéri gyógymedencéi töltő ürítő üzemű medencék (az összes többi medencénk nem töltő-ürítő), a gyógymedencékben nem adagolunk fertőtlenítőszert a gyógyvízhez. Így a gyógymedencék megnyitása kizárólag akkor lehetséges, ha ezt engedélyezik.
– Nem üzemelhetnek a veszélyhelyzet ideje alatt a szaunák, a gőzkamrák, valamint a kapcsolódó létesítmények.
– Az élményelemek sem üzemeltethetőek. Kivételt képeznek a csúszdák, és azon vízbefúvással üzemelő élményelemek, amelyek hatása a vízfelszín felett nem érezhető.

Ahogy azt egy korábbi bejegyzésünkben jeleztük, sajnos, nem ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, de kérjük Önöket, hogy értsék meg, hogy a fenti intézkedések mindannyiunk egészsége érdekében történnek és nem az Önök bosszantására. Higgyék el, számunkra is egyszerűbb lenne a megszokott rend szerint üzemelni és nem az új szabályzatok megfogalmazásán és annak gyakorlatba történő átültetésén dolgozni. Elmerültünk a fertőtlenítés gyakoriságát előíró rendelkezések, fertőtlenítőszerek, gumikesztyűk, plexivédőfalak világában és közben számos a cég jövőjét érintő kérdéssel várjuk az újranyitást. Mennyi vendégünk lesz egyáltalán? A bejövő vendégek fedezik-e majd a költségeinket, vagy tovább gyarapítjuk a problémáinkat?

Köszönjük megértésüket!

A Brigetio Gyógyfürdő csapata

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.