Home / Egyéb / Megjelent a márciusban beharangozott „filléres” MOL fertőtlenítő

Megjelent a márciusban beharangozott „filléres” MOL fertőtlenítő

Nem filléres és csak a MOL kutakon lehet kapni 200 ml-es kiszerelésben

Március 25-én az operatív törzs tájékoztatóján a Mol ügyvezetője bejelentette, hogy a Mol almásfüzítői gyárát átállították fertőtlenítő gyártásra. Ekkor elhangzott az is, hogy a következő két hét során elérhetővé teszik a kétfajta fertőtlenítőt a kiskereskedelemben, először a Mol-kutakon, majd a többi kiskereskedelmi egységben. Az olajcég igazgatója megköszönte a kormány hathatós közreműködését, hogy ez létrejöhetett és kijelentette, hogy a járvány ideje alatt a Mol fogja ellátni az egész országot a kétfajta fertőtlenítővel.

A Mol és a kormány március 25-i bejelentése szerint legkésőbb április 8-án a termékeknek ott kellett volna lenniük az üzletek polcain és az online boltokban is. A termékek közül az egyik végül a bejelentéstől számítva egy hónapra, két és fél hetes csúszással: az április 25-26-i hétvégén vált elérhetővé a lakossági értékesítésben, azonban kizárólag a Mol-töltőállomásokon. Kiskereskedelmi üzletekben vagy online shopokban továbbra sem kapható.

A termék 2 deciliteres kiszerelésben került a benzinkutakra, limitált vásárlási lehetőséggel, ugyanis egy személy csak két darab fertőtlenítőt vásárolhat. a töltőállomásokon.

A legkellemetlenebb meglepetés a termék ára. A két decis kézfertőtlenítő kétezer forintért kerülhet kosárunkba, így a literár roppant borsos: 10 000 forint.

Jelentős időbeli csúszással, ötszörös áron, és korlátozott értékesítési pontokon került az üzletekbe a hangzatosan bejelentett, a Mol által gyártott fertőtlenítő, amiről azt állították, hogy majd egész Magyarországot ellátják vele a járvány időszakában. A Mol Facebook-oldalán posztolta, a kétliteres változat is elérhető lesz, de csak Mol-kutatokon, és azok közül sem az összesben, hanem a kijelölt helyeken. Hogy melyek ezek arról későbbre ígért tájékoztatást az olajtársaság.

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.