Home / Egyéb / 2 osztályon 27 ápoló esett ki a munkából a Szent Borbála kórházban

2 osztályon 27 ápoló esett ki a munkából a Szent Borbála kórházban

„Nefrológián és a gasztroenterológián előforduló sorozatos megbetegedések miatt – huszonhét munkatársunk kiesett a munkából – az osztályokat mátrix rendszerben működtetjük.”- olvashatjuk a kórház oldalán

Az alábbiakban a kórház közleménye:

Nefrológián és a gasztroenterológián előforduló sorozatos megbetegedések miatt – huszonhét munkatársunk kiesett a munkából – az osztályokat mátrix rendszerben működtetjük. A mai napon a két osztályon további vizsgálatokat végeztünk, minden jelenleg dolgozót és minden betegünket gyorsteszttel teszteltük. Az eddigi eredmények negatívak, illetve egy dolgozó eredménye bizonytalan, a kontakt kutatást a Nemzeti Népegészségügyi Központ lefolytatta.
Köszönjük azon munkatársainknak, akik első szóra jöttek és segítettek a D épület költöztetésében, takarításában. Beteg munkatársainknak mielőbbi jobbulást kívánunk!

A lakosságtól kérjük a látogatási tilalom fokozott betartását, a hozzátartozóktól továbbá azt kérjük, hogy kapcsolattartási jogaik gyakorlásakor körültekintően járjanak el: amennyiben gyengének, fáradtnak érzi magát, lázas ne látogassa betegét.

Közös érdekünk, hogy a vírust az intézmény falain kívül tartsuk!

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.