Home / Egyéb / Becsületbeli ügy

Becsületbeli ügy

Nunkovics Tibor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Komárom-Esztergom megyei országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettes kiemelten fontos feladatának tekinti a gyári munkások érdekképviseletét, hiszen maga is dolgozott ebben a környezetben, így tisztában van a nagyvállalati körülményekkel. Keddi parlamenti beszédében határozottan kiáll a nagypénteken meghozott munkaügyi rendelet ellen. Videó!

A teljes bejegyzés itt olvasható

A munkavállalókat kiszolgáltatott helyzetbe hozza a kormány a 24 hónapos munkaidőkeret bevezetésével. A kényszerű leálláson lévő cégek ugyanis most állásidőre járó alapbért fizetnek az el nem bocsátott dolgozók számára, később a 24 hónapos munkaidőkeret alatt viszont lehetősége lesz a munkaadónak az így kiesett órákat ledolgoztatni a munkavállalókkal. A cégeket így semmilyen veszteség nem éri, miközben a munkavállalót lehet kötelezni a 12 órás műszakokra, a hétvégi munkavégzésre, mindezt pótlékmentesen.

A közös teherviselésbe csak a munkavállalók rokkannak bele.

Nunkovics Tibor már húsvétkor reagált a nagypénteken meghozott rendeletre Facebook bejegyzésben, valamint a Magyar Hang online hírportálban megjelent közleményében.

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.