Home / Egyéb / Változás a gázóra leolvasás menetében Kisbéren

Változás a gázóra leolvasás menetében Kisbéren

A kialakult járványügyi helyzet miatt a szokásostól eltérő módon történik a gázóra aktuális állásának leolvasása Kisbéren.

Az érintettek az alábbi tájékoztató alapján járjanak el:

“GÁZÓRA LEOLVASÁS!
Tisztelt kisbéri lakosok, illetve tisztelt Kisbéren ingatlannal rendelkező tulajdonosok!
A kialakult járványügyi helyzet miatt idén áprilisban az éves ellenőrző gázóra leolvasás elmarad.
Ettől függetlenül természetesen a szolgáltatónak (is) a célja, hogy minden ügyfél a valós mérőállás alapján kapja meg az elszámoló számlát. A Nemzeti Közművek hivatalos közleménye itt: https://www.nkmenergia.hu/…/Sajtokozle…/aktualis/2020/04-09…
13 éve járok az Önök településére, legtöbbjükkel már személyesen is ismerjük egymást. Tisztelettel kérem Önöket, hogy legyenek szívesek elküldeni nekem az aktuális mérőállásokat. (Függetlenül attól, hogy havi diktálás vagy átalány alapján fizetik a számlájukat)
FONTOS!
4 ütemben fogom kérni az állásokat,abban a sorrendben ahogyan olvasni szoktam. Kérem Önöket CSAK ezekről a címekről küldjék mindig mert amíg az egyik feladattal nem végeztem addig a következő feladatot nem kapom meg, nem tudom rögzíteni (nincs hova). Mindig időben tájékoztatni fogom Önöket, hogy mely utcák következnek. ( Feltéve ha az adminisztrátorok megengedik, KÖSZÖNÖM). Létrehoztam csak erre az átmeneti időszakra egy e-mail címet: kisber.gazora@freemail.hu

 1. ütemben a következő utcákból várom a mérőállásokat:
  – Magyar, Kolozsvári, Fehérvári, Szent János tér, Illényi, Beyr, Béke, Diófa, Weicheim.
  Határidő: 2020.április 16. (csütörtök) 17 óra
  A mérőóraálláson kívül szükségem van az egyértelmű beazonosításhoz a FOGYASZTÓ NEVére, a FOGYASZTÁSI HELY CÍMére és a MÉRŐ GYÁRI SZÁMának UTOLSÓ 4 SZÁMJEGYére.
  Természetesen egy levélben több állást is küldhetnek (családtagokét, szomszédokét, stb), sőt ezt külön meg is köszönöm! 2 fontos dolog: fénykép nem kell és itt a facebook-on kérem ne írjanak ez ügyben. KÖSZÖNÖM!
  Tisztában vagyok vele, hogy ez az üzenet nem fog eljutni minden ügyfélhez, ezért tisztelettel megkérném Önt aki ezeket a sorokat olvassa, hogy legyen szíves eljuttatni ezt az infót a szomszédba, szülőkhöz, nagyszülőkhöz, idősebb emberekhez vagy bárkihez akiről tudja, hogy rendelkezik gázmérővel.
  Ha valakinek nem áll módjában e-mail-ben elküldeni akkor természetesen telefonon is küldhetnek sms-t. (06-20/745-5405)
  Ha hívni szeretnének akkor kérem csak április 15 (szerda) 8 óra után tegyék. 4 településen van kint a telefonszámom,nem tudok kezelni egyszerre ennyi hívást.
  SEGÍTSÉGÜKET,MEGÉRTÉSÜKET,EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!
  Jó egészséget kívánok mindenkinek,vigyázzanak magukra!
  Üdvözlettel:
  Lehovecz László”

(forrás)

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.