Home / Egyéb / LÁZAS GYERMEKEK AMBULANCIÁJA a tatabányai kórházban

LÁZAS GYERMEKEK AMBULANCIÁJA a tatabányai kórházban

Három orvos és nyolc nővér április 6-tól csak itt teljesít szolgálatot.

A tatabányai Szent Borbála Kórház 4 szobás elkülönített részleget biztosít, ahol a teljes intenzív ellátást biztosítani tudják. Felhívják a szülők figyelmét arra, hogy lázas megbetegedés esetén elsődlegesen otthon kezdjék meg, ha koronavírus gyanúja merül fel akkor pedig az eljárásrend szerint a háziorvost, ügyeletet értesítsék.

LÁZAS GYERMEKEK AMBULANCIÁJA a kórházban – Tudjuk, hogy a koronavírus nem a gyermekekre jelenti a legnagyobb veszélyt, de a járvány megfékezésében az ő ellátásuk és megfelelő elkülönítésük kulcsfontosságú. Ennek érdekében a Szent Borbála Kórház területén un.”lázas gyermek ambulanciát” alakítottunk ki. Tudjuk azt is, a beteg gyermek sok aggódással jár, azonban kérjük Önöktől, hogy lázas gyermekük megfelelő kezelést lehetőség szerint az otthonukban kezdjék meg. Abban az esetben, ha felmerül a koronavírus gyanúja az egyeztetés az eljárásrend szerint történjen (háziorvos, ügyelet) otthoni teszt elvégzése céljából.

Telefonszám: 06 34 515 552.

(forrás)

About regio34

Check Also

1989-ben ezen a napon volt a négyigenes népszavazás

1989. november 26-án tartották az első országos népszavazást Magyarországon. A “négyigenesnek” elnevezett referendumon a köztársasági …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük