Home / Friss hírek / Pénztárcát és pénzt tolvajoltak egy komáromi irodaházból

Pénztárcát és pénzt tolvajoltak egy komáromi irodaházból

A komáromi rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a két férfit.

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves almásfüzitői, valamint egy 48 éves ácsi lakos ellen.

A Komáromi Rendőrkapitányságon 2017. szeptember 18-án tett feljelentést a sértett, akinek az előző napon 12 óra és 14 óra 30 perc között egy komáromi irodaházában felejtett kesztyűjét és a pénztárcáját – benne irataival és készpénzével együtt – ellopták. A cselekményt az irodaház biztonsági kamerája rögzítette.

A felvételen látható volt, hogy az ott felejtett pénztárcából először a 43 éves tettes vett ki pénzt, majd a tárcát a megtalálási helyére visszatette. Valamivel később a 48 éves ácsi lakos is észlelte az őrizetlenül hagyott pénztárcát, azonban ő a mellette lévő kesztyűvel együtt azt megszerezte és később az épületből távozott.

A nyomozók a felvételek alapján azonosították a lopással megalapozottan gyanúsítható két férfit és őket a Komáromi Rendőrkapitányságon szeptember 18-án gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a házkutatások során az ellopott pénztárcát, iratokat és a készpénz egy részét is lefoglalták.

Forrás:Rendőrség

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.