Home / Friss hírek / Üzenet a plakátról: Új plakátokkal folytatja a Jobbik a köztéri jelenlétet

Üzenet a plakátról: Új plakátokkal folytatja a Jobbik a köztéri jelenlétet

Bemutatta a nemzeti néppárt az új plakátjait, amelyekkel országszerte találkozhatnak az emberek

A párt egyben be is szólt Orbán Viktornak és Magyarország új diktátorainak.

Orbán Viktor nem vesződött perekkel, hiszen azokat el is lehet veszíteni, „kiöregedett kommunistához méltóan”, inkább törvényi erővel tiltotta be a Jobbik„igazságkampányát”, Áder János pedig az „Alaptörvény-ellenes” plakáttörvény aláírásával asszisztált ehhez – mondta budapesti sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik szóvivője, aki bemutatta a párt legújabb plakátkampányát, ami arra ad választ, hogyan vezetné az országot a legerősebb ellenzéki formáció.

Áder János ma már nem Magyarország köztársasági elnöke, hanem Orbán Viktoré”

– hangsúlyozta Jakab Péter, majd hozzátette, hiába védi az államfő a korrupt Orbán-rezsimet, és hiába próbálja elhallgattatni az egyetlen kihívó erőt, a Jobbikot.

„Üzenjük nekik: nem fog sikerülni. A Jobbikot nem lehet meghátrálásra késztetni, az utolsó törvényes lehetőségig küzdünk azért, hogy az igazság eljusson az emberekhez”

– fogalmazott a párt szóvivője.

Jakab Péter szerint az új plakátkampánnyal a Jobbik „Magyarország új diktátorainak”azt üzeni, hogy „a jövőt nem lehet megállítani, az igazság kimondását pedig nem lehet megakadályozni”.

A korábbi kampányokról szólva kiemelte: eddig azt mutatták be a magyar népnek, hogy kik azok a korrupt fideszesek, akik miatt nem jut pénz a bérekre, az egészségügyre és az oktatása, elmondták azt is, hogy ezen csak úgy lehet változtatni, ha a Jobbik az emberekkel közösen leváltja az Orbán-rendszert.

EHHEZ KÉRI AZ EMBEREK BIZALMÁT A JOBBIK

Jakab Péter szerint az emberektől egy erő sem kérhet kormányzati felhatalmazást anélkül, hogy nem mondja el, hogyan is akar kormányozni. Az új jobbikos plakátkampány ebben a szellemben született.

A szlogennel kapcsolatban kifejtette:

Magyarországot csak magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel lehet vezetni.

Magyar szívvel, mert szerinte a Jobbik nem csak a szimpatizánsait, hanem minden magyar embert képvisel, szemben a Fidesszel, ami csak a saját másfél milliós táborával van elfoglalva és lemondott a társadalom döntő többségéről.

„Magasabb fizetésre, tisztességes nyugdíjra, színvonalas oktatásra és modern egészségügyre mindannyiunknak szüksége van, függetlenül attól, ki, melyik pártra szavaz”

– tette hozzá.

A közös problémákat a szóvivő szerint csak úgy lehet megoldani, ha az országot józan ésszel vezetik, és nem a mostani rögeszmékre épülő, Soros Györggyel és álproblémákkal hadakozó kormányzás zajlik, ami magára hagyja az embereket a hétköznapok harcában, amit a számlák és a hitelek kifizetése jelent.

Elmondta: ha a Jobbik nyer 2018-ban,

„Magyarországnak olyan kormánya lesz, ami nem csak Brüsszelt állítja meg, hanem legfőképp az elszegényedést és az elvándorlást; amelyik nem a népből él, hanem a népért; ami nem a saját zsebét tömi, hanem az országot gyarapítja”.

A tiszta kézzel való kormányzásról szólva kiemelte: a Jobbik antikorrupciós ügyészséget állít majd fel, dupla büntetéseket szabna ki a közvagyont dézsmáló politikusokra és vagyonelkobzással irtja ki a korrupció írmagját is.

Így fest a Jobbik plakátja:

Forrás: Alfahir.hu/Videk.ma

Kép: Béli Balázs

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.