Home / Egyéb / A Fidesz kapzsisága miatt zárt be a Bányász klub?
A Bányász Klub üresen áll

A Fidesz kapzsisága miatt zárt be a Bányász klub?

Mi lesz a Bányász Klub sorsa?

“2017. januárjától a Bányász Klubot nem az OKSZÍK üzemelteti!” 

Felújítva és zárva

Ezt a rövid közleményt találhatjuk az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár oldalán. Rövid, tömör és egyben szomorú is. Ebben a városban, ahol a lakosság nagyobb részével beszélgetve a problémák, hiányosságok között “előkelő” helyen kerül említésre az olyan szórakozó helyek hiánya, ahol a fiatalok és idősek is egyaránt programot, elfoglaltságot találhatnának maguknak, ahol az azonos generációk találkozhatnak. Volt egy klubház ahol a nyugdíjas klubtól a bálokon, esküvőkön át egészen a rock és könnyűzenei koncertekig sok minden felfért a “palettára”.

Megint az MVM-Fidesz paktum?

Meg nem erősített hírek azt valószínűsítik, hogy az MVM – aki 508 millió forinttal támogatta a Fidesz zsebciviljeit, a CÖF-öt – azért nem adta oda a város önkormányzatának és az OKSZIK-nak további üzemeltetésre a Bányász Klubot mert a választási kampány közeledtével ott szeretnék berendezni a választókerület Fideszes központját és így Czunyiné Bertalan Judit választási kampányának irányítását onnan szeretnék megoldani. A hírek szerint a felújítás utáni átadás is azért késik, mert még nincs kitalálva a ház üzemeltetésének módja: nem dőlt még el, hogy a függetlenség látszatát egy működtetésre alakult egyesület vagy alapítvány veszi-e át.

Vajon az Fidesz érdekei felülírhatnak mindent?

 

About regio34

Check Also

1989-ben ezen a napon volt a négyigenes népszavazás

1989. november 26-án tartották az első országos népszavazást Magyarországon. A “négyigenesnek” elnevezett referendumon a köztársasági …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük