Home / Friss hírek / Rendőrségi „termés”: 5 ittas vezetőt fogtak el az előző nap

Rendőrségi „termés”: 5 ittas vezetőt fogtak el az előző nap

A járőrök 2017. május 26-án 13 óra 55 perckor Tatabányán, a Szent Borbála úton ellenőriztek egy 44 éves gépkocsivezetőt. A tatabányai lakosnál ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

 

Szintén a tatabányai rendőrök 2017. május 26-án 15 óra 20 perckor Tatabányán, az Otthon utcában igazoltattak egy 32 éves helyi lakost. A járőrök a sofőrt szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre előállították. A férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

 

A rendőrök 2017. május 27-én 00 óra 50 perckor Tatabányán az Ifjúság úton ellenőriztek egy motorkerékpárral közlekedő férfit. A 39 éves sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították. A pátkai lakos vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

 

A járőrök 2017. május 27-én 2 óra 45 perckor Vértesszőlősön, a Valusek Dezső úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. A tatabányai rendőrök szondáztatták a 45 éves bicskei lakost, akinél ittasság gyanúja merült fel. A férfit előállították és a vezetői engedélyét elvették.

Ezen felül még volt egy eset Lábatlanon.

 

Forrás:Police.hu

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.