Home / Egyéb / FRISSÍTÉS! Ose Lions – MEAFC, NBI B csoport rájátszás a 3. helyért, első mérkőzés.
Kép: oselions.hu

FRISSÍTÉS! Ose Lions – MEAFC, NBI B csoport rájátszás a 3. helyért, első mérkőzés.

NBI B csoport rájátszás a 3. helyért, első mérkőzés

Kép: oselions.hu

Május 26-án 19 órakor játszik az OSE Lions csapata a miskolci MEAFC ellen a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban az NBI B 3. helyéért. A párharc két győzelemig tart, ezért a csapatnak nagyon fontos az első mérkőzés megnyerése az otthoni környezetben. Az oroszlánok szurkolótáborán valószínűleg most sem fog múlni a dolog, mivel az oroszlányiak országszerte híresek a jó értelemben vett fanatizmusukról. Ezt bizonyítja legutóbbi OSE Lions – DEAC mérkőzés, amire 1374 fő látogatott ki, amivel magasan felülmúlták az összes NB I „A” csoportos mérkőzés nézőszámait.

Az OSE szurkolói. Kép: oselions.hu

Vavra András csapata az elődöntőben ugyan 2-0-ás vereséget szenvedett a DEAC csapatától, de a teljesítményük évről évre egyre javuló képet mutat, ami ezzel a bronzzal – a tavalyi ezüst után – jelzés értékkel bírhat az NB I B számára, hogy Oroszlányban ismét fellendülőben van a kosárlabda.

Az esetleges nyári erősítések után, a 2017/18-as szezonban már meglehet a legszebben csillogó arany is és a város kosárlabda csapata visszakerülhet az NB I A csoportjába, ahol sok-sok éven át meghatározó csapatként szerepelt, mivel 1988-ban bronz, majd 1989-ben ezüst éremmel zárták a legfelsőbb osztály bajnokságát.

Oroszlányi Bányász 1988/89 Kép: oselions.hu                                                                                                                                                                                      

FRISSÍTÉS: A mérkőzést magabiztos játékkal, az amerikai Rackley Darion Angel 21 és Burai Róbert 18 pontot szerző játékosok vezényletével 91 – 69 -re nyerte meg az OSE Lions!

Az első mérkőzést a bronzért az OSE Lions nyerte

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.