Home / Egyéb / Jobbik: Fel kell tárni az állambiztonsági múltat!
Mirkóczki Ádám: A kormánynak nem az antikommunista emlékévre kellene 10 milliárdokat költeni, hanem nulla forintból megteremteni az állambiztonsági dokumentumok nyilvánosságát.
A Jobbik az állambiztonsági múlt feltárását sürgeti.

Jobbik: Fel kell tárni az állambiztonsági múltat!

A Jobbik az állambiztonsági múlt feltárását sürgeti.

Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: egyre több a bizonyíték arra, hogy a kormánypártok abban érdekeltek, hogy soha senkiről semmi ne derülhessen ki.

Mirkóczki Ádám

Példaként említette Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet vezetője ügyét, továbbá azt, hogy sajtóhírek szerint Varga László volt KDNP-s képviselő is besúgó lehetett. Mindketten szorosan kapcsolódnak a kormánypártokhoz – tette hozzá a jobbikos politikus, aki szerint a kormánynak nem az antikommunista emlékévre kellene 10 milliárdokat költeni, hanem nulla forintból megteremteni az állambiztonsági dokumentumok nyilvánosságát.

Lehel László (j) Lévai Anikóval Dunabogdányban

Mirkóczki Ádám értékelése szerint a Fidesz-KDNP a „legbolsevikabb pártszövetség”, amely tele van van besúgókkal, ügynökökkel, az állambiztonsági diktatúra kiszolgálóival.
A helyzeten a kormányváltás tudna változtatni, a Jobbik lezárná a múltat és emléket állítana az áldozatoknak – hangoztatta a szóvivő.

Forrás: MTI

About regio34

Check Also

MA VAN A VÍZ VILÁGNAPJA

Az 1993 óta ünnepelt világnap célja, hogy ráirányítsa figyelmünket az édesvíz fontosságára, valamint az édesvízi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.