Home / Friss hírek / Kamu láncfűrész hirdetéssel verték át a kisbéri lakost

Kamu láncfűrész hirdetéssel verték át a kisbéri lakost

A sértett előre kifizette a két darab fűrész árát, ami soha nem került a birtokába.

A Kisbéri Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. József budapesti lakos ellen.

A gyanúsított 2017. január hónapban egy internetes oldalon benzinmotoros láncfűrészeket kínált eladásra. A férfi soha nem rendelkezett a meghirdetett gépekkel, annak tartalma valótlan volt. A sértett előzetes egyeztetést követően január 27-én megrendelt két darab fűrészt és a teljes vételárat, valamint a postai költséget is elutalta a megadott számlaszámra. Az elkövető miután a pénzt megkapta, a telefonkártyáját megsemmisítette.

Mivel a sértett a gépeket nem kapta meg és a hirdetővel sem tudott már kapcsolatba lépni, ezért 2017. február 1-jén feljelentést tett a Kisbéri Rendőrkapitányságon. A nyomozók beazonosították a 33 éves budapesti lakost, akit a napokban gyanúsítottként kihallgattak. M. József a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Forrás:Police.hu

Képünk illusztráció

About regio34

Check Also

1989-ben ezen a napon volt a négyigenes népszavazás

1989. november 26-án tartották az első országos népszavazást Magyarországon. A “négyigenesnek” elnevezett referendumon a köztársasági …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük